Хасково

Хасковлийка прати неправоспособен моторист в болница

Катастрофата на ул. Стара планина

Катастрофата на ул. Стара планина

Неправоспособен 17-годишен хасковлия пострада при катастрофа в Хасково, съобщават от полицията. Вчера около 18:30 часа младежът се е движел по ул. „Стара планина“ от „Кенана“ към парк „Ликуша“ със самоделен мотопед с неустановена марка, без свидетелство за регистрация и номера.

На кръстовището с ул. „Цар Страшимир“ лек автомобил Пежо, управляван от 32-годишна хасковлийка засякла пътя на младежа, отнела му предимството и го блъснала. От удара младежът е с фрактура на дясно бедро, без опасност за живота.

При друга катастрофа пострадаха три възрастни жени. Инцидентът е станал вчера около 08:30 часа на пътя Ивайловград – Крумовград. Поради движение с несъобразена скорост 60-годишният водач на лек автомобил Пежо на ляв завой напусал платното и се ударил в крайпътно дърво. Пострадали са возещите се в колата три жени на 62, 66 и 74 години от Крумовград. Те са с фрактури на крайниците и едното бедро.

Опасност за живота им няма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
08.04.2010 12:22 12:22

Сега първо не го блъсна госпожата с пежото, а моториста се блъсна в нея. Тя бавно излизаше, за да достигне линията на видимост, защото ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЕШЕ ПЪЛНО С ГРЕШНО ПАРКИРАЛИ КОЛИ, КОИТО ОГРАНИЧАВАТ ВИДИМОСТТА!!! Жалко за момчето, но кога, кажете кога общината ще прати паяците да вдигат колите спиращи по Стара Планина и ограничаващи видимостта????????
Защо като журналисти не отидете и да направите едно интервю с компетентните органи?????

Поне едно огледало да сложат там, като ги мързи да вдигат грешно спрелите коли!

възмутен
възмутен
08.04.2010 12:24 12:24

Сега първо не го блъсна госпожата с пежото,а моториста се блъсна в нея. Тя бавноизлизаше, за да достигне линията на видимост, защото ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЕШЕ ПЪЛНО С ГРЕШНО ПАРКИРАЛИ КОЛИ, КОИТО ОГРАНИЧАВАТ ВИДИМОСТТА!!! Жалко за момчето, но кога, кажете кога общината ще прати паяците давдигат колите спиращи по Стара Планина и ограничаващи видимостта????????
Защо като журналисти не отидете и да направите едно интервю с компетентните органи?????

Поне едно огледало да сложат там, като ги мързи да вдигат грешно паркиралите!

Анонимен
Анонимен
08.04.2010 12:44 12:44

Щом не ги вдигат явно на общината не и трябват пари.

митко
митко
08.04.2010 13:11 13:11

ob6inata kakto vinagi pravi gluposti no ne i tva koeto e neobhodimo.. tova mqsto e mnogo opasno ot sprelite koli na platnoto… az jiveq tam i sam vijdal mnogo pati kak patruli i paqci minavat ot tam bez daje da im napravqt zabelejka…. tva e rezila.

Анонимен
Анонимен
08.04.2010 20:42 20:42

e mi te se dvijat po signal–-na priyateli

DaDe
DaDe
08.04.2010 22:41 22:41

Съгласна съм – този участък е отврат – и аз живея в близост – никква видимост, трябва едва ли не до осевата линия да излезеш, че да видиш ще те халоса ли някой или ти него, ама вече късно. Момчето със самоделка или не – ударено е, жалко, добре е, че е вън от опаност. БЕЗХАБЕРИЕ: деца без право да управляват; родители позволяващи им да го правят или незнаещи, че го правят; водачи на МПС спиращи където и както им е кеф – бие спирачки, я пусне аварийките, я не и си чука лаф със спобилия се по същия начин колега- аматьор шофьор; нерегламентиран паркинг на главен път невидим за службите, иначе „паякът“ пуска мрежи, ама не и в този участък. Правилник ли, култура на движение ли, контролни органи ли … ОЛЕЕЕ.

DaDe
DaDe
08.04.2010 23:03 23:03

… нерегламентиран паркинг на главен път невидим за службите, но и колегите шофьори … един спрял, друг го последвал, трети решил, че щом те могат и той може и айдеее … видимост НУЛА, тия дето излизат откъм паркчето да се оправят, онези нали са си паркирали така, че да им е удобно. Правилник ли, култура на движение ли, контролни органи ли … ОЛЕЕЕ!!!

Back to top button