Хасково

Лапане на кренвирши и бира на рокерския събор в Хасково

Николай Атанасов - ПопаСкара, бира, рок музика и мирис на изгорели гуми. Това е малка част от купона, който очаква рокерите и техните гости на рокерския събор в Хасково на 4, 5 и 6 юни.

Три дни феновете на бързите мотори ще имат възможността да се забавляват на Ямача, а нивото на адреналина ще се вдигне при стартовите отсечки, в които ще участват най- бързите мотори в страната. „Очакваме гости от поне 30 рокерски клуба„, разказа пред Haskovo.info председателят на „Хиените“ Николай Атанасов- Попа.

„Измислили сме много забавна програма. Ще има състезания по лапане на кренвирши, надпиване с бира, подаване на пълнен с вода презерватив и много други забавления, за които ще има осигурени и награди. Освен това очакваме да ни гостуват две рок банди, които да повдигнат още настроението на гостите“, допълни Попа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nikola
nikola
14.04.2010 9:08 9:08

o6te sme april we. po-rano nemojahte li da napi6ete tazi statiq. sme6nici

ей
ей
14.04.2010 9:39 9:39

Значи града го очаква поредното „забавление“ във вид на ревящи мотори ,боклуци и утъпкани тревни площи на едно от любимите и култови места за хасковлии…Разбира се ,няма да правим и поддържаме спортни игрища -та в детския спорт няма КОМИСИОННИ!

Eko
Eko
14.04.2010 10:41 10:41

С една дума, на Ямача ще се съберат куп вандали, които ще оставят след себе си куп боклуци и разрушения!

PLAMENA PENEVA
PLAMENA PENEVA
14.04.2010 10:59 10:59

tragediq ,yjas sa tezi HIGIENI da se mahat samo mizerii pravqr

до всички задръстеняци!
до всички задръстеняци!
15.04.2010 9:38 9:38

Пламенке,неможе всички да са обикновени като тебе!Това,че ти явно не виждаш по-далеч от носа си не означава целия свят да се съобразява само с теб и вероятно чалгаджийските ти предпочитания!Ако не ти изнася махни се ти-ще е по-лесно!Овца!

Back to top button