Хасково

Обраха Математическата гимназия и земеделска кооперация

Мястото, откъдето е влезнал крадецаКрадци са проникнали с взлом в математическата гимназия през почивните дни, съобщиха от полицията днес.

След като са срязали решетката на прозорец апашите са влезли в съблекалните, а после разбили вратата на учителски кабинет. От там те са откраднали радиокасетофон, хронометър, спортни трофеи, ръчен часовник и спортни вещи.

„За кражбата разбрахме в понеделник, когато един от учителите е забелязал срязаната решетка и разбитата врата„, разказа пред Haskovo.info зам.-директорът на гимназията Донка Маргаритова.

Донка МаргаритоваСамо през последния месец от училището са изчезнали още лежанка от фитнес салона и електрожен. Причината за кражбите вероятно е липсата на СОД в това крило на училището и на осветление в задната част на двора“, допълни още Маргаритова.

Още една кражба е станала през изминалото денонощие в Хасково. Крадци са счупили катинара на склад в земеделска кооперация и са откраднали моторна резачка, дрелка и ъглошлайф.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
DaDe
DaDe
14.04.2010 20:16 20:16

Знае ли някой уреди ли се въпросът със сградата на Математическата в Хасково – чия е – на Земеделието или на Образованието – ш’тото ако ДА – еее, най-после, ама ако НЕ – ох, завалийчета – не стига, че сградата им под въпрос, ами и ги тарашат редовно. Учебното заведение иначе е СУПЕР – кадърни деца, амбициозни, с постижения, учителите им професионалисти.

Back to top button