Хасково

Доброволци засадиха двора на Математическата гимназия

ДърветаГимназисти и активисти от „Центъра за работа с доброволци“ засадиха с дръвчета дворовете на eзиковата и математическата гимназия в Хасково. Акцията, в която участваха представители на Младежкия парламент, е част от дните на младежката активност. Дръвчетата и подръчните средства за засаждането им бяха предоставени от общината.

От днес 15 албиции ще растат край сградата на Природоматематическата гимназия, а двора на Езиковата младежите ще украсят с 10 ясена. Чрез пролетната акция учениците от специализираните гимназии показаха, че не само разбират от езици и математика, но и знаят как да държат лопатата.

„Инициативата е много добра, тъй като е с еко послание, а и утвърждава работата в екип“, категорични бяха младежите, докато засаждаха дръвчетата.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button