Хасково

Спипаха над 400 метра бракониерски мрежи на яз. „Ивайловград“

Инспектори8 хрилни мрежи с обща дължина над 400 метра на неизвестни нарушители извадиха от водите на яз. „Ивайловград“ инспектори от ИАРА – Хасково през почивните дни. 

Проверяващите са съставили констативни протоколи, а хваната в мрежите 50 килограма риба  е върната в язовира

През уикенда инспектори от Изпълнителната агенция по рибарство и аквкакултури са проверили още язовирите „Дяково“, „Огоста“ и река Дунав край Русе. Конфискували са общо 1 440 метра бракониерски мрежи и стационарни риболовни уреди.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ribar
ribar
03.05.2010 13:15 13:15

dva vyprosa : Zashto ne sa izchakali sobstvenicite na mrejata da q izvadqt i togava da konfiskuvat i napravqt aktove ? i vtoro : Koga shte zapo4ne i kontrol sreshtu prodavaneto na mreji ? (ima gi v pochti vseki lovno-ribarski magazin)

Анонимен
Анонимен
04.05.2010 12:48 12:48

на студен кладенец и ивайловград никога няма да ги спрат, пове4ето селяни от околните села само с това се занимават, целогодишно и денонощно

Back to top button