Регион

Акумулатори, техника и алкохол откраднати през уикенда

Полиция3 акумулатора са откраднати пред почивните дни от Свиленград, съобщават от полицията. Двата от тях са от двор на местен автосервиз. Кражбата е станала чрез демонтиране на акумулаторите от товарен автомобил Волво. Третият акумулатор е задигнат от трактор без регистрационни табели.

През уикенда крадци обраха дома на 37-годишна жена от село Спахиево. След разбиване на входната врата нарушителите са влезли в жилището и са взели стерео уредби, тонколони, усилвател и алкохол.

43-годишна жена от град Мерилчери пък е съобщила за кражба от дома и гаража й на 4 захранващи кабела на поялници и нагревател и 10 метра електроженен кабел. 

Полицаите да задържали и двама младежи на 19 и 20 години от Тополовград. Установено е, че те са откраднали 8 топчета навит меден проводник от междустълбия на електропреносната мрежа и от изоставени къщи в село „Каменна река“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button