Хасково

Хоров маратон за певците от „Орфей“

Хор ОрфейИстински маратон започва от днес за певците от формациите на Детски хор „Орфей“. Четири концерта за седем дни ще изнесат младите хористи в различни градове на България.

Стартът ще бъде даден на сцената на читалище „Дружба“ – Харманли. Талантливите орфейци са специални гости на Международния хоров фестивал „Хармония“, който е част от честванията за 500-годишнината на града на белоногата. Гласовитите хасковлийчета ще се представят с част от мюзикъла „Моята Дисни приказка“.

Утре възпитаниците на Елена Цветкова и Катя Демирева ще излязат на сцената на община Ямбол като участници в Празник на детската и училищната песен. 

В неделя от 17 часа Младежки център ще даде сцена на уникален за града ни хоров концерт. Освен обичаните певци от „Орфей“ пред хасковска публика за първи път ще се представи състав от Израел – Смесен хор „Певците на Кфар Саба“ от едноименния град.

Маратонът ще завърши на 4 юни, когато в залата на Младежки център ще се състои традиционния годишен концерт на „Орфей“, в който ще пеят всички формации на състава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button