Спорт

Управници и футболни величия равни на терена в Димитровград

Снимка за споменС резултат 12:12 след дузпи завърши демонстративният мач в Димитровград в подкрепа на местния футбол тази вечер. В него участваха местни управници и легендите на „Димитровград“.

Играта започна с подаване на топката от Петър Жеков на Димитър Пенев, който я вкара на терена, но не продължи участието си в мача, а наставляваше отбора на звездите от тъч линията.

Началото на мачаСиният отбор, в който освен бивши величия играха и настоящите футболисти Елин Топузаков и Митко Трендафилов, поведе бързо с 5:2 и дълго задържа резултата. Към края на мача обаче възрастта и благосклонността на звездите отстъпи и резултатът бързо стана 7:7.

В жълтия отбор на управниците водещи фигури бяха кметът на Димитровград Стефан Димитров, депутатът Иво Димов и финансовият благодетел на местния тим Тошо Димов. Почти всички успяха да се разпишат с точни попадения.

Елин Топузаков1 500 зрители подкрепиха играта на стадион „Миньор“ в бригадирския град. За публиката имаше и подаръци.

Безспорно най-голям интерес сред зрителите предизвика бившият национален селекционер Димитър Пенев, който е бил треньор на димитровградския отбор през 1977 година. На рождения си ден на 12 юли той ще бъде обявен за почетен президент на ЦСКА.

 Димитър Пенев и Стефан Димитров  Демонстративния мач
 Демонстративния мач  Демонстративния мач
 Демонстративния мач  Демонстративния мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button