Хасково

Без основни ремонти в детските градини през лятото

Детска градинаБез основни ремонти в детските градини в община Хасково ще мине това лято, съобщиха за Haskovo.info от администрацията. На места ще се направи леко освежаване и ще се боядисат катерушките и люлките

Графикът за почивка на детските градини през лятото все още не е ясен. Той ще бъде готов до края на следващата седмица. От общината обаче опровергаха слуховете, че ще има градини, които ще са във ваканция два месеца. Както и досега почивката на забавачките ще бъде само един месец, като през това време на родителите ще бъде дадена алтернатива с други детски заведения, бяха категорични от администрацията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.06.2010 7:04 7:04

Как може да няма пари за децата !? На повечето места люлките са стари и опасни. Поне можеха да подменят люлките с такива като на снимката.

Back to top button