Любопитно

Хор „Родна песен“ записа празничен поздрав в църквата „Св. Богородица“

Смесен хор „Родна песен“ записа днес Коледно-новогодишен поздрав към хасковлии в църквата „Успение на Св. Богородица“ в областния град.

Хористите трябваше да изнесат празничен концерт през декември, но заради епидемията от коронавирус той е отменен. Въпреки това от „Родна песен“, който навърши 91 г., не се отказаха и записаха поздрава към своите почитатели. Репертоарът от класически коледни произведения скоро ще бъде качен в интернет. От „Родна песен“ ще създадат и своя канал в YouTube.

Хор

От началото на годината хорът е дирижиран от Мартин Антонов, който е от София. Диригентът заяви, че изпращаме много тежка година, в която обаче е имал възможност да поеме този исторически хор. Той благодари на хористите, които въпреки трудните времена са запазили духа си. Антонов допълни, че най-хубавите думи са „заедно“ и „обичам“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button