Хасково

47 фотографи в надпревара за „Четирите сезона на Димитровград“

Община Димитровград47 фотографи от Димитровград, София, Бургас, Пловдив и Исперих ще се състезават в конкурс „Четирите сезона на Димитровград“, съобщиха от общината. 18 от участниците са от клуб „Млад фотограф“ към ОУ „Алеко Константинов“ в бригадирския град. Най-младият участник е 8-годишната Йоана Йорданова.

Сред фотографите е и бизнесменът Инко Бургелов, който преди дни представи проекта си „Да преоткрием България“, както и хасковлията Славян  Костов, който е с първа награда за филма си „Варвара“ на Първия Национален фестивал за алтернативно кино „Защитени светове“. 

През първата половина на юли жури ще избере най-добрите творби, които ще бъдат представени в изложба по повод празника на Димитровград. Тя ще се открие на 2 септември. Три от фотографиите ще получат парични награди – за първо място 1000 лв, за второ място 800 лв., а за трето 500 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button