Хасково

Хасковлии предпочитат втора употреба пред бутиковите дрехи

НамаленияВсе по-често хасковлии пазаруват дрехи от магазини за втора употреба, установи проверка на  Haskovo.info. В бутиците по главната рядко се отбиват клиенти,  въпреки че собствениците са обявили шокиращи летни намаления, някои от които стигат до -60%.

И днес магазини за модно облекло обновяваха витрините си с примамливи надписи за по-ниски цени. Но и това не изкушава  хасковлии, които все по-трудно заделят пари за  дрехи. Все пак има и магазини, които отчитат печалби въпреки кризата.

„Ако трябва да бъда искрена продажбите ни даже са скочили тази година„,  твърди  Мария, която е продавач-консултант в магазин , който продава с отстъпка тоалети от миналогодишни модни колекции.

И въпреки че според нея имало клиенти „нон-стоп“, само един клиент в наше присъствие се възползва от обявената лятна промоция. 

Магазините за дрехи втора употреба изобщо не могат да се оплачат от липса на купувачи. Там също предлагат промоции, които са различни в различните дни. 6 лева на брой или 18 лева за кг  бе актуалната оферта на един от магазините вчера. Днес обаче магазинът зарежда със стока и цените са по-високи – 29 лв. на килограм.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
][p;
][p;
02.07.2010 17:09 17:09

da samo pi6at 4ee namaleno s 60% a tsenite sa sa6tite

shiva4ev
shiva4ev
03.07.2010 8:34 8:34

smeshnici, oba4e nqma stra6no de pazara 6te gi sma4ka i 6te si zatvorqt laskavite butici, posle 6te gi pitam az ot kade izgrqva slanceto xaxaxa

Back to top button