Хасково

Тениските менте в магазин на председателя на общинския съвет

Делян Делчев

Делян Делчев

Откритите от полицията тениски с лого на известни марки без разрешение на правопритежателя са били в магазин от верига аутлети, собственост на председателя на Общински съвет Хасково Делян Делчев.

Пред Haskovo.info Делчев обясни, че не знае как стоката е попаднала в обекта, но ще бъде извършена проверка, за да се установи. 

По-рано от полицията съобщиха, че в магазин в Хасково са открити 125 тениски менте. „Няма такъв случай, това е аутлет„, заяви Делян Делчев. Той допълни, че това са тениски, които се продават на ниски цени и обясни, че веригата тепърва ще се разраства в цялата страна.

Управителят на веригата магазини Тихомир Георгиев обясни пред Haskovo.info, че тениските са попаднали случайно сред останалите стоки. Ние изкупуваме цели фалирали предприятия – по 100 000 дрехи наведнъж и дори не ги броим, така че няма как да знаем, че тези точно тениски са при нас, каза Георгиев. Той уточни, че тепърва ще се проверява дали са имали право да ги продават.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

14 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БЪЛГАРИН
БЪЛГАРИН
02.07.2010 15:39 15:39

Да бе сигурно незнаел.Сега заслужава да го изгонят от общинския съвет което много ме съмнява да стани.Тук в Хасково всеки си прави кой каквото иска кой продава пуми, кой прави шампоани и прахове,кой продава цигари без бандерол,кой стреля с пушка по дете.Няма наказани няма оправия!!!

зззз
зззз
04.07.2010 9:56 9:56

Искам да видя поне веднъж един такъв като г-н Д.Делчев да бъде задържан и да си понесе заслуженото. И не е вярно че никой не яде хляб от него има хора с над 700лв. заплата. Питайте колко са заплатите на готвачите които му робуват. Питайте на колко хора е направил мръсотия като им взема фирмичките които хранят. Питайте на колко хора е казал, че рано или късно този град ще е негов. Питайте как хората които се хранят ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ от тях ядат помия и няма на кой да се оплачат защото кой му е братовчед, кой приятел, кой кум, кой сват и т.н.т. в управлението и истината въобще не стига до началството. Питайте на колко хора е взел страха. Питайте колко магазина за дрехи затвориха само заради това, че той може да работи на загуба но цените ще са най ниски. Само той ли храни къща, само той ли трябва да има бизнес в НАШИЯ ГРАД.

joe
joe
03.07.2010 15:03 15:03

Абе той, общинският съвет и председателят му са менте, а вие за сто тениски се кахърите.

cbcbcbcb
cbcbcbcb
03.07.2010 11:03 11:03

никой не яде хляб от дон делян.всички шивачки не поучават повече от 240лв при 12ч. рабтен ден.освен управителя му(нали някой трябва да контролира робите).и не са си получавали заплатите от 2-3 месеца.от тм му са евтини стоките.че намерили 120теиски….. и 12 да намерят в закона гласи НЕЗАКОННО.а това се наказва.за съжаление ще е само глоба .и тези пари от къде… пак от заплатите на шивачките

Анонимен
Анонимен
03.07.2010 10:45 10:45

мда “криза е“
да препашим пищовите тогава ,а?
125 тениски били,днес са намерили толкоз не че нямат в друг слад 100 000 не-роени 😉
селенияяяя цялата държава
но май се поразмърдаха нещата

fg
fg
03.07.2010 8:52 8:52

ГОЛЯМ ПИЧ НЯМА ЩО ХАХАХАХАХАХАХАХ

РЕАЛИСТ AG
РЕАЛИСТ AG
03.07.2010 8:40 8:40

ПИШИТЕ ГЛУПОСТИ ! DON ДЕЛЯН Е ГОЛЯМ ПИЧ !

Kmeta
Kmeta
03.07.2010 8:29 8:29

Delqne Delqne…taq de*ela gu6a kak se izhranva ina4e a?? Ina4e e lesno da se pravi6 na bogata6 otvad zakonite?? Vsi4kite ste takiva i zatova taq darjava nqma da se opravi shibanqci takiva

Анонимен
Анонимен
02.07.2010 23:23 23:23

а защо само лошата страна гледате ? Аз ще продължавам да купувам от там , и не ме интересува бизнеса на г-н Делчев,а що се отнася за хляба ,,криза е“ не е нужно да се плюе и да се маже в момента.

Анонимен
Анонимен
02.07.2010 21:46 21:46

точно така подкрепям БЪЛГАРИН и зззз тия който ги защитават може би от там хляб ядат и затова така коментират

зззз
зззз
02.07.2010 21:31 21:31

хайде, хайде крайно време е и хора като Делян Делчев да си получават заслуженото ако беше някой друг до сега да е задържан. А за него все е дно работи целият град. МОНОПОЛИСТ това е най точното което мога да кажа. Пере пари като подбива цените и в хранителния бранш и в текстилния. Я го питайте от къде са му парите и какъв му е бизнеса в близкия изток. Какво се продава там ????? Вие си отговорете.

Анонимен
Анонимен
02.07.2010 21:22 21:22

абе тия полицаи цялата държава оправиха та опряха до 125 тениски на ПУМА

БЪЛГАРКА
БЪЛГАРКА
02.07.2010 16:34 16:34

НЕ Е НУЖНО НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ,И ДА ВСЕКИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ЗНАЕ.ЗАЩО САМО ТОВА СЕ ВИЖДА ВСИЧКИ ЗНАЕМ , КЪДЕ ИМА ОТ ВСИЧКО ЗА ВСЕКИ ДАЛИ БИЛО ПУМА ИЛИ АДИДАС ИЛИ КАКВИТО И ДА Е МАРКИ.ВИЖТЕ ГОЛЕМИТЕ НЕЩА НЕ НЯКВИ СИ 125 БРОЙКИ.И В ДНЕШНО ВРЕМЕ КОЙ НЕ ПРОДАВА,А?

вая
вая
04.07.2010 11:24 11:24

Интересно е дали г-н Делчев знае, че две дини под една мишница не може да се носят.Или си добър търговец или си добър председател на Общинския съвет.Какъв сте Вие г-н Делчев.
Може ли като собственик да не знаете какво продавате. И този управител да разказва приказки от 1001 и една нощ, колко сте значими, как изкупувате по 100 000 бройки от разни стоки. Както върви Вие ще започнете да се изживявате като обличаш целия град. Само един път влезнах в магазина Ви под ресторант „Орфей“ и направо се шашардисах.Как имате самочувствие да твърдите че това е аутлет, ако разбира се се касае за този магазин.Той просто прилича на магазин за дрехи втора употре*а.Дрехите не са качествени, не са маркови, каквито се продават в т.н аутлети, разхвърляно е , вижте как са нахвърляни обувките, вижте обслужването . Защо подценявате жителите на Хасково и ни диктувате с тези магазини ваш или на ваши служители вкус ? И защо сте оставили мивките до входа, като излезем от магазина да си измием ръцете ли? Дайте поне малко пари за ремонт, направете красиви щандове, облечете служители си в модерно униформено облекло. Но мисля, че като сте избран за председател на Общинския съвет следва да се съсредоточите в работата си там. И в тази насока да Ви питам и Вас и г-н Иванов нашия кмет къде са местата за коли на инвалиди в синята и жълта зона. Това е най -дребното. Направете нещо за болните хора, поне те да са Ви благодарни. Защо местата за коли на инвалиди пред първа поликлиника са само 3, а има стоянка за поне 10 таксита? Те ли следва да са с предимство ? Открийте си сайт г-н Делчев и Вие и г-н Иванов и го четете всеки ден. Ще има и клевети, но ще има и сигнали и идеи на добронамерени хора. Защо не ги слушате. Същото се отнася и до г-н Керанов, новия зам.кмет г-н Точевски и секретаря на общината. Чуйте гласа на хората. Защото хасковлии няма вечно да спят.

Back to top button