Хасково

Световното зарадва търговците в Хасково с по-високи обороти

Едно от препълнените заведения Заведенията в Хасково отбелязаха рекордни обороти покрай световното по футбол. Обектите, които приканваха своите клиенти с телевизори на открито, се пръскаха по шевовете по време на финала на Мондиала снощи. Някои предвидливи собственици дори бяха удвоили масите за своите посетители.
Кулминацията на вечерта беше, когато футболистите на Испания вкараха своя заветен гол 4 минути преди края на второто 15-минутно продължение и станаха новите световни шампиони. Не толкова запалените по футбола, разбраха за победата на иберийците от виковете на най-върлите фенове на този спорт малко преди полунощ вчера.

Освен заведенията, по-високи обороти напоследък са отчели и магазините за техника. „Продажбите ни на телевизори през юни спрямо май са се увеличили с 60%„, коментираха за Haskovo.info от магазини „ВОЛТА“. Голяма част от верните футболни запалянковци са решили да гледат мача на нов, при това по-скъп приемник. Средната цена на продаваните телевизори през юни е била с 30% по-висока от тази през май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
34
34
12.07.2010 13:52 13:52

каталунците са от барселона.автора да се поправи.иберийци е правилното

ivan
ivan
12.07.2010 14:24 14:24

to hubavo si go pisal v 4-tata minuta na vtoroto prodaljenie, no 4 minuti predi kraq na vtoroto prodajenie t.e. 116 minuta e gola !!! Edna statiq kato horata nemojete da napishete ujas

Back to top button