Хасково

10 хиляди души месечно посещават монумента на Богородица

Пъзелът и статуеткатаОколо 10 хиляди души на месец посещават монумента на Св. Богородица, съобщи за Haskovo.info директорът на Туристическия информационен център Красимир Пилев. „Тази цифра е приблизителна, тъй като не всички влизат вътре в параклиса„, допълни той. По негови наблюдения туристически агенции от цялата страна са започнали да предлагат в пакетите си и посещение на най-високата статуя на Божията майка в света.

Пъзелът, статуетките и тениските с лика на Богородица са сред най-предпочитаните подаръци от гостите на града. От Туристическия център вече обмислят как да популяризират строящата се край монумента камбанария. „Смятаме да направим рекламни брошури и макети с нея„, издаде в аванс Красимир Пилев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ДА ДА
ДА ДА
26.07.2010 15:54 15:54

СГОРНО БРОИТЕ И ТЕЗИ КОИТО ЖИВЕЯТ НАОКОЛО И ПРЕМИНАВАТ ОТ ТАМ. ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ МЪЧИТЕ ДА ВДИГАТЕ РЕЙТИНГА НА ТОЗИ УЗУНДЖОВСКИ СОМ БЕ ГЪЗОМИЙНИЦИ. ТОЗИ ПИЛЕВ ЗАЩО НЕ Е СЪКРАТЕН А?

Анонимен
Анонимен
26.07.2010 17:21 17:21

Този Пилев да си ходи при ТАТИ в чужбина и там да се надува.Тука работа нямаи не върши никаква без това.

Back to top button