Хасково

Тодорка Милева: Последният голям ремонт в ПМГ е от преди 10 години

Първият училищен звънец на 15 септември може да е на общинска земя

Първият училищен звънец на 15 септември може да е на общинска земя

От 10 години ръководя математическата гимназия и от тогава до сега не е правен мащабен ремонт„, съобщи за Haskovo.info директорът на училището Тодорка Милева. Причината за това е неизсяненият статут на сградата.

„Имаме уверението, че от новата учебна година сградата, в която се помещава гимназията ще стане общинска“, допълни Милева. По думите й за това са съдействали депутатите от ГЕРБ и областният управител Румен Данев.

„От страна на община Хасково имаме пълна подкрепа. Получим ли документа за собственост ще кандидатстваме по проекти. Надявам се следващото лято да успеем да направим толкова дълго чакания ремонт“, обясни директорът на математическата гимназия.

От пресцентъра на ГЕРБ в Хасково обясниха, че Министерство на земеделието е дало положително становище сградата на Математическата гимназия да стане общинска. Въпрос на време е собствеността да бъде прехвърлена административно, увериха от партията и доплъниха, че са наясно, че министерството не отпуска средства за ремонт, а община Хасково не може да ремонтира сграда, която не е нейна собственост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
касабалия
касабалия
03.08.2010 14:58 14:58

да и Вие на Общинската ясла, а що не си спечелите проектче за ремонт, да ама не, проектчетата са за Финансиране на ръководителя, е и за разходка на “ уморените “ ОТ ПРЕРАБАТВОНЕ С ЧАСТНИ УРОЦИ ДАСКАЛИ, А и ЕДНА БОИЧКА НЕ МОЖЕДА ДА СИ ВРЪТНЕТЕ САМИ, ВИЖ РАЗХОДКАТА ПО СВЕТА Е ДРУГО НЕЩО…………

Back to top button