Хасково

РВМС преведе парите на частнопрактикуващите ветеринари

РВМС - ХасковоРегионалната ветеринарномедицинска служба в Хасково е превела дължимите суми на частнопрактикуващите ветеринарни лекари, съобщи за Haskovo.info началникът на службата д-р Джемил Читов. В областта те са около 60.

Д-р Читов поясни, че парите представляват 25% от общата сума, дължима по индивидуалните годишни договори с ветеринарите, подписани през март тази година.

Парите се изплащат на база на подадените от ветеринарите отчети за извършените дейности по държавната профилактична програма и въвеждането на данните за животните в информационната система на НВМС.

Разсроченото плащане на средствата беше договорено на среща между министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов, генералния директор на Националната ветеринарномедицинска служба Йордан Войнов и ръководството на Българския ветеринарен съюз миналия месец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button