Хасково

Преслава и Константин зарадваха децата от дом „Асен Златаров“

Преслава и Константин с директорката на дома32-инчов телевизор, аудио система за домашно кино, сокове, плодове и лакомства бяха само част от нещата, с които поп-фолк звездите Преслава и Константин зарадваха децата от дом „Асен Златаров“ в Хасково.

Въпреки закъснението си от близо 3 часа и половина, родните звезди пристигнаха с лъскавите си возила, за да зарадват малчуганите. „Бяхме избрани от нашите спонсори, за да посещаваме домовете из страната“, разказаха пред Haskovo.info Преслава и Константин. „За нас е чест и гордост, че сме тук. Ние обичаме усмивките по детските лица“, допълниха още те.

За гостите имаше представлениеДецата от дома бяха приготвили и представление за своите звездни гости. Сред изпълненията на импровизираната сцена в двора бяха танци върху популярни поп-фолк парчета и интерпретация на техния хитов дует „Не ми пречи“. Малчуганите подариха и плюшени играчки на своите идоли.

Естествено всичко бе съпроводено от раздаване на автографи и снимки за спомен. Преслава и Константин не останаха дълго в дома, защото бързаха да проведат и конкурса за най-добър певец от Хасково, който се проведе на стадиона.

Панайот, снимка Тина АнгеловаСред VIP гостите в дома беше и бившият съквартирант от Биг Брадър 3 – Панайот (Пацо). Оказа се, че той е новият DJ на поп-фолк певецът Константин и озвучава неговите участия по градовете.

Според него участието му в риалитито му е отворило много пътища за реализация. „Много пъти съм идвал в Хасково. Харесват ми дискотеките тук“, разказа Пацо. Относно враждата му с другия бивш съквартирант Пеньо, познат вече като Pariss, DJ-ят коментира, че от 2,5 години не са се чували и че враждата вече е отминала. „Това беше нещо временно“, лаконично обясни Пацо.

 Чакащите деца  Преслава и Константин

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
stela
stela
07.08.2010 14:47 14:47

кога 6те ви е концертат преслава и константин с другите

tsveti1205
tsveti1205
08.08.2010 17:25 17:25

ohooo, mn.si zakasnqL\A , kontsertat mina ve4e

Анонимен
Анонимен
05.05.2014 21:51 21:51

Дом 4o

Back to top button