Хасково

Висящи кабели предизвикаха катастрофа в Хасково

Снимката е изпратена от читател

След инцидента фиатът е със смачкан капак

Лек автомобил фиат е станал жертва на висящи кабели, алармираха читатели на Haskovo.info. Инцидентът е станал преди дни на улица „Стара Планина“.

Кабел на телекомуникационна фирма е бил поставен на малка височина пред сградата на №16 и за да не го скъса багер е спрял рязко пред него. В този момент зад тежката машина се е движел лек автомобил фиат, който не успял да спре и се забил в багера. След удара колата е със смачкан преден капак. По чудо инцидентът се е разминал без тежки последици, категорични са живеещите в кооперацията.

Проверката днес установи, че кабелите вече са на достатъчна височина, за да не могат да създадат предпоставки за нови подобни инциденти. Въпреки че по закон кабелите не могат да висят във въздуха, това е честа гледка по блоковете не само в Хасково.

 Снимка Георги Даскалов  Багерът е спрял, за да не закачи кабела

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.08.2010 0:08 0:08

„Въпреки че по закон кабелите не могат да висят във въздуха, това е честа гледка по блоковете не само в Хасково.“
хаха ако се спазва тоя закон в България кво ще прайм всички ще си пускаме домасхен тел и ще ползваме интернет от бтк :Д хахах

Анонимен
Анонимен
17.08.2010 0:13 0:13

кабелът пък кво е виновен той си седи мирно там и да е попречил на минаването на багера, тоя с фиатчето ако е спазвал простите правила за оправление на мпс нямаше така да се намачка в багера…. тия ограничения за скороста ето затова са ги измислили хората и минималната дистанция която трябва да се спазва…

Гост
Гост
17.08.2010 11:55 11:55

Аз минах точно там днеска и видях,че е итернет кабел и ако искате можи да го удрежите

John
John
17.08.2010 15:06 15:06

моля извършете субституция в заглавието, вместо „висящи кабел“, да стане „неспазване на дистанция“

и коментара, к`ъф е тоя шофьор дето ще се набие кат` първия абдал в ПП, каращо c макс 20-30 км/ч …

Back to top button