Хасково

Пандов: Още не е решено на 100% за анекса, но най-вероятно ще го има

МБАЛ ХасковоРъководството на хасковската болница най-вероятно ще подпише анекс със здравната каса за т.нар. делегиран бюджет, но решението за това все още не е взето окончателно, каза пред Haskovo.info управителят на лечебното заведение д-р Тодор Пандов.

Ако анексът бъде подписан МБАЛ Хасково ще получава около 500 000 лева на месец. Средната сума, която болницата заработва в последните няколко месеца, е между 700 000 и 800 000 лева. Има случаи и на близо милион. Реално подписването на анекса означава, че по сметките на МБАЛ Хасково ще постъпват с близо 30-40% по-малко от реално заработеното.

Когато се взема една едно решение то трябва да е коректно най-вече спрямо работещите в самата болница, заяви д-р Пандов и допълни, че никой не му се е обаждал, за да го увещава да подпише анекса. Не е задължително да се харесам на някого, просто трябва да се вземе най-доброто решение, категоричен бе управителят на болницата. Дали анексът ще бъде подписан ще бъде ясно утре.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button