Хасково

Хасковски квартали и две села без вода заради голяма авария

Авария на напорен водопровод от помпена станция „Източна зона“ към Хасково е станала рано тази сутрин, съобщават от ВиК.

За отстраняването на повредата се налага спирането на помпената станция. Това ще доведе до преустановяване на водоподаването към селата Подкрепа и Стамболийски и на абонатите по хасковския булевард „Съединение“ от жп гарата до улица „Булаир“. Вода няма да има от 9 часа до отстраняването на аварията.

При изчерпването на резервните количества вода в късните часове на деня е възможно без водоснабдяване да останат високите части от южната част на Хасково – кварталите Хисаря, Младежки хълм, Овчарски и Македонски.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.05.2021 8:40 8:40

Edin raboti drugite akil davat bravo

1
1
14.05.2021 9:14 9:14

Оправдания с аварии… който не оправят с дни и си тече вода по улиците… после я начислят на абонатите в очакване на хората да не им се занимава с водна администрация. При постоянното неоснователно увеличение на цената на водата неотговаряща по качества за питейни нужди (видно от снимките редовно качвани в интернет) , надписване на индивидуалните потребления, незаконосъобразно разпределяне на общата вода по входовете, не възстановяване на надвзетите суми… Да се мобилизират малко в сградата на дружеството и да поработят, за да не се стига до неизпълнение от тяхна страна и оставяне на населението без вода.

Анонимен
Анонимен
14.05.2021 16:15 16:15

24 casa bez voda basti bokluzite kolko birzo rabotyat tova e bilgariya

Back to top button