Хасково

Видни родители на първокласници даряват за децата от дома

Традиционното раздаване на торбички е три пъти годишноПопулярните в Хасково родители на първокласници и тази година ще станат дарители на децата от дом „Проф. д-р Асен Златаров“, които ще прекрачат за първи път училищния праг.

Както всяка година в началото на септември хаджи Снежана Гарабед обикаля тези, които изпращят първокласник и събира дарения от 25 лева. С тях ще бъдат осигурени раници, тетрадки и нужните за децата пособия за първия учебен ден. Тази година в дома има 9 първокласници.

Междувременно не спират и традиционните акции на кака Снежка. Само преди 2 дни тя раздаде на социално – слаби хора 101 торбички с храна, осигурени от бизнесмените Тенчо Лилянов и Даниел Гаргов. Вчера дарения за децата са дали областният управител Румен Данев и неговите заместници.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button