Хасково

Хасково почете Съединението, гостите от Шатура също

СъединениетоС поднасяне на венци и цветя пред паметника на Незнайния войн Хасково почете 125-та годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия.

„6 септември е една от бележитите дати в новата българска история. Това е един от малкото моменти, в които българския народ се явява единен пред предизвикателствата на съдбата“, каза в словото си заместник – кметът Венко Точевски.

Гостите от ШатураНа тържествената церемония на пл. „Свобода“ присъстваха заместник-областният управител Румяна Въчева, представители на политически партии и общественици, както и гости от побратимения на Хасково руски град Шатура.

Празничната програма по случай 125-та годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия продължи с концерт на Духов оркестър „Хасково“ и изпълнения на мажоретки.

 

 Image  Image
 Image  Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button