Хасково

Деца с големи обувки се забавляваха на площада

Състезание с големи обувкиС детски празник на пл. „Свобода“ в Хасково стартираха днес проявите по повод Деня на града – 8 септември. Клоуни веселиха децата. Игра с ластик, надбягване с големи обувки и скачане с чували определи момичетата като безспорни победители.

Клоунът Янко смая малчуганите с уменията си на фокусник, а възпитаниците на балет „Тангра“ направиха празника по-цветен с букета от танци, който поднесоха на публиката.

Тържествата по повод Деня на Хасково днес продължават с литературно четене „Руски чай с поезия“ в 17:00 часа в Клуба на дейците на културата. Час по-късно в художествената галерия ще бъде открита изложба на избрани творби от Балканското квадриенале „Митовете и легендите на моя народ“.

Първият празничен ден ще завърши с концерт на Народния оркестър при община Хасково и Фолклорен танцов ансамбъл „Южняци“ от 19:30 часа на пл. „Свобода“. Час и половина по-късно на сцената концерт ще изнесат „Кръпка блусбенд“, Деница от Мюзик Айдъл и „Шоу бис“, „Бляк слорд“ и „Крос файер“.

 Публиката  Танци от Тангра

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button