Хасково

Масларова стана доцент в Тракийския университет

Емилия Масларова

Емилия Масларова

Народният представител от Хасковски регион и екс министър на труда и социалната политика Емилия Масларова е назначена за доцент в Катедра „Социални дейности“ при Медицински факултет на Тракийския университет – Стара Загора. Назначението е станало след спечелен конкурс, съобщиха старозагорски медии. Изборът на титуляра е бил направен от Висшата атестационна комисия.

Масларова е завършила висше икономическо образование във ВСИ „Карл Маркс“ (сега УНСС), а от 1983 г. е специализирала в Икономическия институт при БАН, където е получила докторска степен, а след това става старши научен сътрудник и завеждащ секция в Министерството на икономиката и планирането. Тя има три предходни депутатски мандата и два министерски поста – в правителството на Димитър Попов и на Сергей Станишев. 

Доц. Масларова ще чете лекции за управление на социалната работа. Според законовата уредба обаче тя няма право да е едновременно депутат и да работи на щат в Медицинския факултет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.09.2010 14:42 14:42

Защо толкова много БСП или БКП все тая как ще го наричаме всени ни я натрапва тая жена.
Когато я видя нея и нейните съпартийци правя асоцияция с няколко думи: крадец, лъжец, мазник измамник и алчни хора.
Представям си едно времешния партиен секретар на завода който управляваше заедно със изпълнителния директор. Имаха равни права.
Та представям си мазния и дебел партиен секретар седи в стаята си и раздава апартаменти от жилфонда на завода или урежда с коли родните и приятелите си за дамаджана с ракия и свински бут.

Анонимен
Анонимен
09.09.2010 14:44 14:44

Представям си я седнала в стар ресторант на Блакан турист със 3-4 звезди и вика келнера за сметка на Партията (БКП).

Back to top button