Хасково

Пиян колоездач пострада при катастрофа

Катастрофата31-годишен колоездач пострада при катастрофа. Инцидентът стана малко след 12 часа днес на кръстовището между бул. „Васил Левски“ и ул. „Единство“.

Велосипедистът идвал от АГО, когато засякъл пътя на движещия се с предимство лек автомобил „Киа Карнивал“ и се забил в задното стъкло на колата.

„Колоездачът се движеше с висока скорост и мина на червено. Опитах се да избегна удара, но го видях в последния момент и не успях“, разказа пред Haskovo.info 42-годишният шофьор на автомобила.

По думите на очевидци велосипедистът бил пиян и дори носел бутилка с някаква течност, която полицаите взели.

Катастрофата до Цигарена фабрикаВсе още няма официално потвърждение от полицията, че колоездачът е употребил алкохол, както и данни за резултата от пробата му.  Виновникът за катастрофата обаче е пострадал сериозно, тъй като с главата си е разбил стъклото на задната врата на автомобила. Очевидци разказаха, че цялата глава на колоездача била обляна с кръв.

Няколко часа по-рано на кръстовището до бившата Цигарена фабрика стана друг пътен инцидент, при който микробус и лек автомобил се удариха заради отнето предимство. Двамата водачи не бяха употребили алкохол.

Катастрофата Кървавите следи

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
useyin
useyin
23.07.2011 15:39 15:39

a ve klupaki coveka ne bil piyan coveka trignal na camii ya ka ste piye a

Back to top button