Хасково

Спортен празник си организираха децата от клуб „Синьо лято“

Спортен празникЧаница Денева и Петя Антонова от клуб „Синьо лято“ при читалище „Н. Вапцаров“ в хасковския квартал „Овчарски“ организираха спортен празник за членовете на клуба. Петя тренира аеробика от три години, а Чаница от четири месеца. Затова и при спортния празник предимство бе дадено точно на този спорт.

Двете момичета показаха ансамблово съчетание и соло. Самостоятелно изпълнение изигра и Тони Христова. Момичетата демонстрираха уменията си на обръч и игра с ластик.

ОрганизаторкитеПочти всички момичета от квартала тренират аеробика, разказа ръководителката на детския клуб и секретар на читалището Ива Томова. Най-редовно през лятото ходят на тренировки в клубовете си, а през свободното си време използват залата на читалището, за да усъвършенстват уменията си, добави тя. По думите й подготовката и разгласата на този празник са изцяло дело на децата

И за да имат достатъчно енергия за спорта, момичета сами бяха приготвили почерпка за присъстващите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button