Хасково

Ентусиасти събираха боклука разделно пред Младежки център

ЕкоигритеКолело на късмета с въпроси на екологична тематика и еко работилница бяха част от „Екоигри на открито“, които отранизира тази вечер Общински младежки парламент. 

Хепънингът е част от спечеления от младежката организация проект  „Нека е зелено“. На събитието, което се състоя пред сградата на Младежки център се бяха струпали младежи, желаещи да грабнат наградите – химикали, изработени от рециклирани материали, както и торти и други лакомства.

„Ние няма да променим света, но ще се опитаме да ви накараме да започнете промяната от вкъщи“, призоваваха водещите от изпровизирата сцената пред институция. Други игри, в които можеха да вземат участие младите ентусиасти беше сепарирането на предварително събрани отпадъци, както и логическа игра за постигането на баланса между 4-те екологични компонента– индустрия, общество, култура и околна среда.

Следващата кампания в екокалендара на младежкия парламент по проекта „Нека е зелено“ е „Сливи за смет“. Тя има за цел да събере отпадъци и да ги превърне в нещо използваемо.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button