Регион

Жена загина при пожар в ивайловградското село Орешино

Пожарна71-годишна жена е загинала при пожар, съобщават от Пожарна безопасност и спасяване. Инцидентът е станал вчера около 14:00 часа в ивайловградското село Орешино. Заради небрежност при боравене с открит огън се е разгорял пожар в овощна градина. Сигнал за инцидента е подал 53-годишен мъж. Пристигналите на място огнеборци при гасенето на пламъците са открили в изгорелите тревни площи и трупа на собственичката на дома. Тялото й е откарано за аутопсия. Работата по изясняване на случая продължава. Образувано е досъдебно производство, съобщават от полицията.

През изминалото денонощие огнеборците са се отзовали на сигнал за пожар в Обединена божия църква в Хасково, при който са изпепелени синтезатор, перде и PVC дограма. В димитровградското село Ябълково е горяла къща. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са 200 кв.м. от покрива на жилището, покъщнина и лек автомобил. В Хасково на ул. „Първи май“ пък се е подпалил апартамент. Собствениците му са се разминали с 25 кв.м. опушени стени и част от покъщнината си.  В Харманли заради небрежност са изгорели 2 контейнера за отпадъци.

В сряда огнеборците са гасили и пламнали сухи треви в Хасково, Димитровград, Симеоновград и Ивайловград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.09.2010 15:21 15:21

А НА МЕН МИ КАЗАХА ЧЕ НА ПЪРВИ МАЙ СЕ Е ЗАПАЛИЛА ЕЛ.ИНСТАЛАЦИЯТА НА БЛОКА,ДОЛУ ДЕТО Е ТАБЛОТО

Back to top button