Регион

Гейзер бликна след кражба на поливна вода в Стойково

ГейзерътГейзер колкото човешки бой блика от три дни в частен имот в Стойково, съобщи за Haskovo.info Кирил Вълчев, който има вила в селото. Водата извира в близост до оградата на съседите ми и от там наводнява и пътя. По всяка вероятност става въпрос за спукана тръба на „Напоителни системи“, предположи Вълчев.

Началникът на район Хасково в дружеството Григор Гугов бе изненадан и научи от екипа ни за случващото се в село Стойково. Той бе категоричен, че не може гейзерът да е заради спукана тръба на „Напоителни системи“, тъй като тази година към селото не е пускана промишлена вода и там няма ползватели

След направената проверка по наш сигнал обаче се оказа, че недобросъвестен и неизвестен засега жител на селото се е опитал да краде поливна вода и е врътнал крана. Тъй като обаче няма достатъчно ползватели налягането по тръбите се е повишило и е предизвикало аварията. Поливната вода към село Стойково отново е спряна. До няколко часа гейзерът ще изчезне, бе категоричен Гугов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button