Хасково

Служител във фирма задигна 4 бона от шефката си

Полиция31-годишна собственичка на фирма в Хасково е сигнализирала на полицейските служители, че 30-годишен служител й е присвоил сумата от 3990 лева, съобщават от областната дирекция на МВР.

Според бизнесдамата присвояването е станало от началото на месец юли до сега. Заподозреният е жител на крумовградското село Малък девисил и се укрива, допълват от полицията.

Четирима мъже от свиленградското село Студена са заподозряни в извършването на кражба в село Левка. Те източили 40 литра дизелово гориво от незаключени резервоари на трактори, собственост на местен жител. За подобна кражба в свиленградското управление са задържани още трима мъже. Те задигнали 30 литра дизелово гориво.

18-годишен младеж е заподозрян в кражба на 4 медни пръскачки от стопанска постройка на улица „Гагарин“ в Свиленград. Компания в ареста му прави и 34-годишен свиленградчанин, който задигнал акумулатор.

С лични вещи и бижута се е разделила 27-годишна димитровградчанка след кражба от дома й на улица „Хан Аспарух“ в Свиленград. Крадецът срязъл комарната мрежа и отмъкнал 12 чифта сребърни обеци, 2 сребърни синджира, 2 златни синджира с две букви, златно кръстче и златен пръстен с камък.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button