Хасково

Стартира подписка „Срещу произвола на монопола“

ПодпискатаПодписка срещу предприятията – монополисти стартира в Хасково днес. Организатор е гражданското движение ДНЕС, а целта е да се подобри качеството на обслужване в електроразпределение, ВиК, газоснабдяване и топлофикация.

„Искаме да защитим правата на гражданите срещу монополистите и да напомним на държавата, че е забравила да се грижи за гражданите“, каза днес Мария Героева. Тя допълни, че подписката ще бъде внесена в Народното събрание.

Денка ГеоргиеваПърва в инициативата днес се включи Денка Георгиева. „Да спрем произвола на енергоразпределителните дружества в страната“ – това написа хасковлийката в книга, в която всеки може да напише своето искане и даде предложение как да се променят нещата. 

Пишат ни сметките, плащаме ги щем, не щем. Все пак сме в 21 век и всички уреди работят с ток, а електричеството е скъпо„, коментира Денка Георгиева. Тя се надява, че искането й за намаляване цената на тока ще бъде чуто.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button