Хасково

Със или без камери близо половината не вземат листовките

Изпит91 кандидат-шофьори трябваше да се явят вчера на първият теоретичен изпит в Хасково, който официално се проведе пред камери. 6 от тях не стигнаха до залата, а един не беше допуснат до изпита, тъй като не е представил необходимите документи. 

„Става въпрос за лична карта с изтекъл срок“, коментира пред Haskovo.info началникът на отдел „Контролна дейност“ в Хасково Антон Ставрев. 

За 34 от явилите се препитването е завършило с „не“. Това означава, че 60% от кандидат-шофьорите, които са решавали листовките са си взели успешно изпита.Почти няма промяна в сравнение с предишните изпити, които протичаха без камери. Който си знае, си знае“, коментира Ставрев.

От протоколите от последния изпит без камери обаче е видно, че процентът на неуспелите все пак е по-нисък. На 27 септември листовки е трябвало да решават 133-ма. От тях 10 не са се явили, а 43-ма са били скъсани. Сметките показват, че успеваемостта на листовките е била 66%. С 6 повече от вчерашния изпит, преминал под зоркото око на камерите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
dalawerata
dalawerata
05.10.2010 13:38 13:38

ДАЛАВЕРАТА ЗА ИЗПИТВАЩИТЕ МАЙ СВЪРШИ,ДОСТА СЕ НАГУШИХА МИЗЕРНИЦИТЕ,ОТ ВСЕКИ ПО 300 ЛЕВА ЗА КНИЖКА.

Анонимен
Анонимен
05.10.2010 13:40 13:40

Тия 6% разлика са статискическа грешка 🙂
Никой не си взема изпита без да е учил :))))))
Или поне така се казва!

gost
gost
05.10.2010 19:18 19:18

may naistina e svir6il

Back to top button