Хасково

Започва проверка на постройките край язовир Ивайловград

Ставри ДимитровоПроверка на постройките на брега на язовир Ивайловград започва от днес ДНСК. Контрольорите вече са изискали цялата налична документация от община Любимец, на чиято територия се намира Ставри Димитрово

Подготвили сме документите, с които разполагаме. Вече дори ги изпратихме по факса на канцеларията на премиера, който лично е поискал да се запознае с тях, съобщи пред Haskovo.info кметът на Любимец Янко Кючуков.

От РДНСК Хасково потвърдиха, че служители на Южен централен район са командировани за три дни в региона, за да извършат проверка. Началникът на службата Ани Джурова коментира, че откакто тя е в нея, от 2003 година досега проверки на така нареченото „митничарско село“ не са извършвани. По-голямата част от сградите там са построени в средата и края на 90-те години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
0001
0001
11.10.2010 20:53 20:53

Дано някой се сети че има и яз.КОЛКОТНИЦА край Хасково та да врътнат и натам,пък после да му мисли и Окр.Прок*ратура и ДНСК….

Анонимен
Анонимен
11.10.2010 22:01 22:01

ВСИЧКО Е ПРАХ В ОЧИТЕ НА НАРОДА САМО СЛЕД МЕСЕЦ ЩЕ СЕ ЗАМЪЛЧИ.КВО СТАНА КВО НЕ СТАНА НА НИКОЙ НЯМА ДА Е ЯСНО.КУЧЕТАТА ЛАЯТ,КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ.ТАКА Е БИЛО И ТАКА ЩЕ БЪДЕ, ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ.

Анонимен
Анонимен
11.10.2010 22:10 22:10

20 ГОДИНИ ДЪЛБОКО ЗАСПАЛО БГ.ПРАВИТЕЛСТВО.20 ГОДИНИ ПЪЛНА СЛЕПОТА,НЕ Е ЛИ СРАМОТА КОСКОДЖАМ ТИ ФИЛАЕТИ ДЕ НЕ ГИ ВИДЯТ НЯКОИ ВЕЛОМОЖИ? А, КАК ДОБРЕ СЕ ВИЖДА ДРЕБНИЯ НЕИЗРЯДЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ,КОЙТО СЕ САНКЦИОНИРА ЗА ТОВА ,ЧЕ Е ПРОПУСНАЛ ДА СИ ПЛАТИ ТАЗ ГОДИШНИЯ ДАНЪК,СРАМ И ПОЗОР ЗА Б-Я,ИЛИ ТАЯ ПЕСЕН Е МНОГО ВЯРНА“ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ,ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА“? ХА ДА ВИДИМ СЕГА БАТЕ БОИКО КВО ЩЕ НАПРАВИ,МАЛКО МЕ СЪМНЯВА?

Gelev
Gelev
11.10.2010 22:32 22:32

B Borisov e bil glaven sekretar na MVR nima ne e znael za vilite pokrai qzovira no togava e za6titaval NDSV i zarq i ne e napravil ni6to za6to li

Back to top button