Хасково

Уволняват началника на митница Свиленград заради Ставри Димитрово

Стефан МарашевНачалникът на Митница Свиленград Стефан Марашев ще бъде освободен от длъжност. За това е настоял премиерът Бойко Борисов, съобщиха от превителствената пресслужба. Освен Марашев от длъжност ще бъде освободен и началникът на ДНСК Иван Симидчиев.

В съобщението се казва, че промените се предприемат във връзка с допускането на незаконно застрояване в зоната на язовир Ивайловград, неупражняване на необходимия контрол и злоупотреба с общественото доверие.

Началникът на митница Свиленград Стефан Марашев все още не е уведомен официално за освобождаването си. Ще коментирам на по-късен етап, заяви той пред Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
таня
таня
13.10.2010 14:02 14:02

а началника на строителен надзор в областта ?

ministara na veselbata
ministara na veselbata
19.10.2010 0:52 0:52

nama smisal da se sabarat trabva da se stroi oshte a ne da se sabara po dobree koito ima nezakonno jilishte da postroi pone oshte edno zakonno

Back to top button