Хасково

Бивш военен се хвърли от осмия етаж

Мястото, от където се е хвърлил мъжът

Мястото, от където се е хвърлил мъжът

51-годишният Георги Апостолов от Хасково сложи край на живота си тази сутрин. Мъжът, който е бивш военен, скочил покрива на осеметажния блок на ул. „Ком“ 4, в който живеел.

При първоначалният оглед следи от насилие не са открити, съобщиха за Haskovo.info от полицията. Трупът е откаран за аутопсия.

Съседи разказаха, че загиналият е имал добро семейство и двама сина. Съпругата му е учителка в село Големанци. Жители на блока допълниха още, че са нямали проблеми с Георги Апостолов и са научили за трагичния инцидент от полицията. Бившият военен живее на третия етаж. Скочил е обаче от покрива от противоположната страна на жилището си. Това е причината и съседите да не са разбрали за случилото се.

Кървави следи

Кървави следи

Мъжът, живеел на третия етаж

Мъжът, живеел на третия етаж

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.10.2010 17:31 17:31

Беше прекрасен човек, лека му пръст.

Анонимен
Анонимен
17.10.2010 16:52 16:52

Познавах го лично. Тази трагична вест ме натъжи много … каквото и да пиша за съжаление нищо не би могло да се върне. Все още не мога да повярвам, че това се е случило.
Лека ти пръст, Апостолов! И искрени съболезнования за роднините му … :“(

Анонимен
Анонимен
18.10.2010 18:34 18:34

Бог да го прости.

Back to top button