Хасково

Каменна стена се срути на метри от училище

Срутената стенаДвуметрова каменна стена от пристройка на къща се срути днес около 13 часа в Хасково. Инцидентът е станал на ул. „Цар Страшимир“ 50, само на метри от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“. След като стената паднала, камъните от нея се стоварили върху близката дървена ограда и тя също рухнала под техния напор.

Чухме трясък и като погледнахме камъните бяха на пътя“, разказа за Haskovo.info една от служителките в школото. Веднага след инцидента е подаден сигнал за случилото се в дежурната част на Областната полицейска дирекция. От там са изпратили екип, който да обезопаси района с мрежи. Два часа по-късно Общинска полиция отцепи мястото на инцидента за 15-тина минути, а багер разчисти пътя.

Като по чудо наблизо е нямало деца

Като по чудо наблизо е нямало деца

В къщата от години не живее никой, разказаха съседи. По думите им собственикът на имота е починал в началото на този месец. Съпругата му идвала от време на време да наглежда къщата. 

Минувачи коментираха, че пристройката сега трябва да бъде съборена изцяло, защото е опасна и застрашава живота на хората, които минават по пътя. Отговорността за това обаче е на собствениците, които трябва да предприемат съответните действия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тодор
Тодор
15.10.2010 17:23 17:23

Тези 4-5 бараки около Кирил и Методий стоят там от години и никой не предприема нищо!

aaa
aaa
15.10.2010 18:38 18:38

браво на г-н калъпов за бързата реакция!

тодор
тодор
16.10.2010 14:02 14:02

Я кого виждам на снимката –комисар Христов и инспектор Атанасов , браво на тях седят си във дъжда и гледат багера с интерес . В понеделник кмета ще ги потупа по-рамото и ще има премийки явно

mimi
mimi
18.10.2010 8:44 8:44

Подобен инцидент ще стане много скоро и в близост до у-ще „Ив.Рилски“, всеки момент ще падне сградата на ъгъла на поделението на ул. „Булаир“, а от там минават почти всички ученици ежедневно!!!!

Back to top button