Хасково

БЧК пак раздава помощи на социално слаби

Раздаване на помощиОт днес до 12 ноември ще се проведе третия транш от акцията на Българския червен кръст за раздаване на храни на социално слаби по програма „Благотворителност“ на ЕС- съобщиха за Haskovo.info от местната структура на неправителствената организация.

От там уточниха, че днес стартира доставката на продуктите по складовете в областта. Раздаването на помощите ще започне от сряда в Димитровград, като на човек се полагат по 2 кг. брашно, 6 кг. ориз, 3 пакета макарони, 2 пакета спагети и 1 пакет бисквити

В Хасково се очаква раздаването на храните да стартира от 2 ноември

Третият транш от акцията на БЧК е последният за тази година. Различното при него е, че хората, които не са успели да вземат полагащите им се продукти досега могат да го направят до 12 ноември, уточниха от БЧК – Хасково. След приключване на програмата нераздадените продукти ще бъдат предоставени по списък, одобрен от Държавен фонд „Земеделие“, на социални и здравни заведения в областта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button