Хасково

Асоциацията на блондинките прави офис в Хасково

Иванина също предпочита русотоАсоциацията на блондинките в България търси русокоси последователки от Хасково, с които да основат офис в областния град, съобщи за Haskovo.info председателката на варненската структура Джулия Ганева.  „Дано се посъбудят хасковлийки. Може и да са брюнетки, важно е по душа да са блондинки„, пошегува се тя и допълни, че асоциацията се занимава основно с благотворителност

„Засега имаме офиси само в София, Варна, Русе. Предстои ни откриването на структура в Бургас. Основната ни цел е да подкрепяме деца в неравностойно положение, както и жени, станали жертви на насилие от техните съпрузи“, разказа лидерката на варненските блондинки. 

Джулия Ганева се надява, че Международния конгрес на блондинките в столицата от 21 до 24 октомври ще популяризира тяхната организация и офисите й в страната ще се увеличат. 

Очаква се в четвъртък в София да се съберат над 1000 русокоски от цял свят. В рамките на събитието ще има благотворителен бал, парад на блондинките по централните столични булеварди, както и конкурс за красота „Мис Блонд“, на който Ганева покани най-официално и хасковлийки. Липсата на местна организация е причината на предстоящия конгрес на русокоските да няма нашенки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
6tastlivko
6tastlivko
18.10.2010 20:29 20:29

Samo tova ni lipsvashe, ve4e si imame ofis i za kuklichkite bez mozyk, pozdravleniq na grad Haskovo

Back to top button