Хасково

Детска постановка учи как се събира разделно боклук

Добрите бобри„Хвърляйте боклука само тука!“ – този рефрен ще посрещне най-малките зрители в сряда, когато е премиерата на най-новата постановка на  ДКТ „Иван Димов“ и трупа „Закачка“.

В спектакъла „Добрите бобри“ Силвия Предова и Янко Митев по весел начин  ще въвеждат децата  в света на оживелите контейнери тип „Бобър“. Малките зрители ще се запознават с разделното сметосъбиране и колко е важно то за опазване на околната среда. Чрез прийомите на играта по забавен начин малчуганите ще научават за какво служат зелените, жълтите и сините контейнери. Нещо повече – те ще придобият самочувствието да контролират възрастните в това начинание. 

Автор на спектакъла е Янко Митев. Музиката на песните на доц. Веселин Койчев ще създадат настроение и усещане за истински празник, обещават от театъра и канят малчуганите на премиерата в сряда от 18:00 часа в салона на театъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button