Хасково

Шофьор блъсна пешеходка и избяга, 80-годишен помлян на пътя

КАТ57-годишна пешеходка е била блъсната от лек автомобил докато пресичала на кръстовището между булевардите „България“ и „Съединение“ в Хасково малко след 18 часа.

Инцидентът бил предизвикан от шофьор с Рено Туинго с чужда регистрация, който избягал от местопроизшествието. По-късно полицаи са открили водача и колата в Димитровград. Реното е с немска регистрация и е собственост на турски гражданин, а шофьорът е хасковлия. Двамата са задържани.

Пострадалата жена е с контузии на ръката и главата. Прегледана е в болница и е освободена за домашно лечение.

По същото време в Свиленград лек автомобил Ауди е блъснал 80-годишен велосипедист. 26-годишният шофьор отнел предимството на възрастния мъж. От удава велосипедистът е с фрактура на подбедрица. Настанен е в хасковската болница без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Михаил
Михаил
22.10.2010 11:28 11:28

Като публикувате нещо с copy/paste поне сиредактирайте грешките… не за пръв път имате нелепи правописни грешки! Малко редакция не е излишна!

Back to top button