Хасково

EVN и ВиК се отчетоха официално за клиентите си в Ставри Димитрово

Ставри ДимитровоВ района на Ставри Димитрово EVN използва строен през 1991 г. трафопост, който не е собственост на компанията. Към него са прикачени 12 електромера и имената на 12-те ползватели са известни. EVN захранва и 3 частни трафопоста, за единият от които в дружеството имат документация. Той е на Росен Киришев и към него има 2 електромера на имената на Румен Атанасов и на Росен Киришев.

За другите трафопостове няма документация, но от електроразпределителното дружество са съобщили, че са на Паришев /с прикачен електромер за ЕТ „Арда 2000″/ и на Тенчо Василев /с електромери за ЕТ „Паралел“ и за Тенчо Василев/. 

EVN захранва и трафопост на ВиК, който от своя страна подава ток на помпена станция и отново на Тенчо Василев. Както Haskovo.info писа миналата седмица, общо партидите са на 19 души. В действителност ползващите електричество в селото са много повече и тепърва предстои да се изясни как е ставало препродаването на ток, уточняват от областна администрация.

Според отчета на ВиК Хасково през 2008 г. контролен блок е извършил проверки и е съставил 18 акта за незаконно присъединяване, което е извършено от напорния водопровод до бившето училище през 2000 г. 16 от съставени актове са платени /по 982 лв./. Изграден е нов водопровод без строителни документи с цел да се плаща консумираната вода. Натрупаната през периода 2000-2008 г. неинкасирана вода е 9000 кубика

След откриване на центъра за работа с клиенти през 2005 г. има данни за една законно открита партида на името на Стефан Марашев. Останалите партиди са открити на база сметкопротоколите от 2008 г. Към момента 40 абоната имат партиди към ВиК.

Проверките на язовир Ивайловград продължават.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.10.2010 17:17 17:17

И какво от това че продължават?
Колко къщи бутнаха?
Или само дигат пучилка за да искат по големи пари за ИЗБОРИТЕ?

Св Акакий и дружината му
Св Акакий и дружината му
25.10.2010 21:16 21:16

Тоя се отчел оня се отчел и след седмица две всичко ще се размие и ще отиде под килима,От тоя храст както е било както е и както ще бъде в бъдеще заек няма да изкочи,само дето журналисти и разни медии хвърлят кьорфишеци и димки в пространството,Когато запитали Бай Тошо как се задържал толкова дълго на власт той изрекъл знаменитата фраза –Шашардисвай гечандисвай,

Back to top button