Хасково

Четирима в ареста заради марихуана и кражби

Арест100 грама канабис са открили полицаи в дома на 42-годишен мъж в хасковското село Клокотница. Проверката е извършена след получен сигнал.

В една от стаите са открити 3 полиетиленови плика със зелена листна маса. Проверка с полеви наркотест е установила, че това е марихуана.
Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Двама хасковлии на 25 и 37 години са задържани по подозрение в кражба. Вчера е получен сигнал от 48-годишна служителка на общинска фирма, че от помощно помещение край стадион Младост е извършена кражба на 2 ръчни колички, чертилка и селскостопански инвентар. След проведени издирвателни действия, полицейските служители са задържали двамата извършители.

Компания в ареста им прави и 53-годишен мъж от стамболовското село Долно Ботево, за който органите на реда предполагат, че е извършил кражба на пари и документи. Мъжът е задържан след сигнал от 49-годишна хасковлийка, която е заявила, че през уикенда от дома й в село Николово са откраднати 110 лева, лични документи и хранителни продукти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button