Хасково

Европейски футболни грандове в двора на хасковско училище

ImageПразник на толератността честваха днес децата от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“. Феър плей в Мини шампионската лига по футбол демонстрираха петите, шестите, седмите и осми класове. Всеки отбор носеше името на някой от големите европейски отбори. Така в двора на училището ритаха футболисти с тениски с имената на Рома, Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед, Барселона, Арсенал, Челси, Милан,Реал Мадрид

Футболът е част от десетдневката в училището, посветена на равенството и толерантността. „Важно е участието, а не кой отбор ще спечели“, коментира педагогическият съветник на школото Красимира Дамянова.Доброволци дванадесетокласници от Гимназията с преподаване на чужди езици следиха за честната и толератна игра. Съдиите на мачовете бяха също доброволци. Дани от 6 "а" (в ляво)

„Треньори на отборите са техните класни ръководители. И деца, и учители с голям ентусиазъм приеха идеята и тренираха упорито„, разказаха от училището. По случай празника на толерантността Дани от 6 „а“ клас бе написал и химн на своя клас.

За победителите във футбола бяха осигурени грамоти и бонбони.

 

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button