Хасково

„Беля или лакомство“ на Хелоуин в кв. „Овчарски“

ХелоуинКупища лакомства събраха деца от кв. „Овчарски“ в Деня на Вси светии. Членовете на детския клуб към читалище „Никола Вапцаров“ и техни приятели се превърнаха във вещици, феи, Зоро, мускетари. Не липсваха и традиционните за празника тикви

В духа на Хелоуин малчуганите обиколиха квартала с викове „Беля или лакомство“ и потропаха на вратите на много домове. Живеещите в квартала обаче бяха подготвени и навсякъде посрещнаха гостите подобаващо. Някои раздаваха бонбони директно от колите си. Сред обикалящите из квартала имаше и дечица на по 2-3 години, които обаче показаха завидна смелост в изкуството да се събират лакомства.

На финала на празника за малчуганите имаше и изненада, подготвена от ръководството на читалището – изпълнения на деца от Клуб по аеробика „Мегаспорт“. И разбира се всички присъстващи се почерпиха доволно със събраните лакомства.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button