Хасково

Латвийка учи на театър димитровградски младежи

Младежи25-годишната доброволка Дайна Табуна от латвийската столица Рига ще покаже на димитровградски младежи как се прави театър, съобщават от Детския и младежки център. Това ще стане в рамките на проект „Различни лица“, чиято цел е да разкрие част от богатството на древното изкуство пред децата и младежите.

По време на заниманията си Дайна Табуна те ще откриват нови неща за театъра, киното, телевизията, ще се докоснат и до фотографията. Доброволката Дайна Табуна идва с новаторски методи на работа – тя желае не само да даде роля на децата, но и да им покаже всички страни на едно театрално представление. Всеки участник от групата ще има шанс да бъде актьор, режисьор, сценарист, гримьор, допълват от Детски и младежки център – Димитровград. 

Дайна Табуна е завършила Латвийската културна академия, специалност „Драматургия и сценаристика“. Ще пристигне в България в средата на февруари 2011 година и ще остане в Димитровград цяла година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button