Хасково

Картички с изповеди на наркомани раздаде БЧК

БЧККартички с изповеди на наркомани раздадоха днес младежи от БЧК – Хасково. Инициативата бе част от кампанията „Време е да прогледнем“, която стартира вчера в цялата страна. Целта й е да промени обществените нагласи към хората, които употребяват наркотични вещества. 

Червенокръстците обиколиха центъра на Хасково и призоваха минувачите да проявяват разбиране към наркозависимите. На раздадените от активистите картички са отпечатани изповедите на трима наркозависими. Един от тях е 19-годишен младеж, който споделя, че вижда пренебрежение и страх в очите на хората. „Не съм искам да стигна до тук. Никой не иска. Аз съм човек като тях, но човек, направил грешния избор„, казва още в изповедта си момчето. 

Проявите в рамките на кампанията „Време е да прогледнем“ продължават до 6 ноември. Утре младежи от БЧК ще раздават информационни материали в Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button