Хасково

Хасковлия и харманлиец се млатиха в ромската махала

ПолицияБитов скандал между познати е завършил с рани по главата за единия от тях, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Снощи около 18:30 часа е получен сигнал, че на улица „Картечар“ в квартал „Република“ в Хасково е възникнал битов скандал, в резултат на който са се сбили 50-годишен мъж, живеещ на същата улица и 27-годишен харманлиец. Вследствие от побоя е пострадал хасковлията, който е с контузни рани по главата и е настанен в хасковската болница за наблюдение.

Късно снощи след като му е бил направен скенер, пациентът е избягал, коментира пред Haskovo.info д-р Делчо Каравасилев. От болницата са се обадили в дома му, от където ги успокоили, че се е прибрал, но отказва лечение.

Установен и задържан в хасковския арест с полицейска мярка е другия побойник. Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
карбовски
карбовски
12.11.2010 14:12 14:12

когато прочетете -работата по случая продължава или -по случая е заведено досъдебно производство да знаете че СЛУЧАЯВЕЧЕ Е ЗАБРАВЕН

Back to top button