Хасково

Анкетата: Само на един от 20 му отказват лекарства без рецепта

Резултатите от анкетатаЕдва 5,6 на сто от гласувалите в анкетата на Haskovo.info получават отказ в аптеките да си купят лекарства, които се предписват от лекар, без да представят рецепта за тях. 13,1% са тези, които не са опитвали подобна покупка.

57,7 на сто нямат никакъв проблем да си купят нужните медикаменти без необходимия за целта документ. 15,9% понякога успяват, друг път не. 7,7 на сто са тези, които не знаят за кои лекарства е необходима рецепта.

През седмицата от националния статистически институт изнесоха данни за средните заплати през третото тримесечие на годината. Според тях Хасково е в дъното на таблицата. В новата анкета на Haskovo.info ви питаме за какво ви стигат парите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГОСТ
ГОСТ
15.11.2010 14:15 14:15

И КОМУ Е НУЖНА ПОДОБНА АНКЕТА??? И КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ ДАВАТ БЕЗ РЕЦЕПТА? МАЛКО ЛИ ПЛАЩАМЕ ЗА ВСИЧКО ЧЕ И ЗА РЕЦЕПТИ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ НА ДОКТОРИТЕ? НЯМАТ НАЯЖДАНЕ

Back to top button