Хасково

200 служители на НАП в Хасково днес честват професионалния си празник

НАП Хасково200 служители на приходната агенция в Хасково честват днес професионалния си празник – Денят на св. Матей. Всички те бяха поздравени от директора на местния офис на НАП Павлина Пашинова.

Във време, в което доверието към работата на държавната администрация е променливо, с гордост мога да заявя, че работещите в Националната агенция за приходите, поддържат имиджа на държавния служител на ниво, казва в приветствието си данъчният шеф. Тя допълва: Убедена съм, че всеотдайността, с която ще работим и занапред, е за доброто на всички ни, защото както се убедихме през отиващата си нелека година – републиканският бюджет, за чието изпълнение ние полагаме усилия ежедневно, е стълба на общата ни сигурност и спокойствие.

Пашинова пожелава на колегите си да бъдат достойни за мисията, която им е поверена и да не се съмняват, че професионализмът винаги ще е най – добрия отговор на предизвикателствата на времето и очакванията на клиентите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕДИН 2
ЕДИН 2
16.11.2010 9:58 9:58

ЗА ПРАЗНИКА НА ПОЛИЦИЯТА СЕ НАСРАХТЕ ДА ОПЛЮВАТЕ ПОЛИЦАИТЕ,БИЛИ МНОГО,БИЛИ НАМ ЩО,НЕ СИ ВЪРШЕЛИ РАБОТАТА.ТИЯ МАЛКО ЛИ СА А ,ТА ТОВА СА ЦЯЛ ПОЛК 200 ДУШИ,ТАМ НЯМА ЛИ КРИЗА НЯМА ЛИ СЪКРАЩЕНИЯ А?МНОГО ВОЖД МАЛКО ИНДИАНЕЦ ДА ДА…

NAP
NAP
16.11.2010 14:21 14:21

200 души, а само 20 работят! Къде сте господин Дянков!
няма нужда от половината

Back to top button